MAILO’S – THE PASTA PROJECT
Το concept που παντρεύει την “μαγεία” της ιταλικής γαστρονομίας με τη street food κουλτούρα

Χαμηλό food cost
Ευελιξία

Καλύπτει πολλαπλές ζώνες και πολλαπλά κοινά
Εύκολη λειτουργία

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
+30 210 6756200
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ FRANCHISE
Πληροφορίες Δικτύου
Αριθμός Καταστημάτων: [21]
[1]
Franchise: [20] (τα 2 στην Κύπρο)
Έναρξη Δραστηριότητας: 2019
Έναρξη Franchising: 2020
Eμπειρία franchisee:
Δεν κρίνεται απαραίτητη
Αυτοαπασχόληση franchisee:
Kρίνεται απαραίτητη
Οικονομικά Στοιχεία
Μέσο μέγεθος καταστήματος:
70 τ.μ.
Μέσο Ύψος Επένδυσης:
€70.000
Entry fee:
Από €25.000
Στοιχεία Επικοινωνίας
Tηλ: 210 6756200
Fax: 210 6752864
E-mail: frsupport@tfc.gr
Υπεύθυνος Ανάπτυξης:
THE FRANCHISE CO.
ΘΕΛΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ Mailo’s – The Pasta Project
MAILO’S – THE PASTA PROJECT
Γιατί η μακαρονάδα θέλει χέρι…
«Η ζωή είναι ένας συνδυασμός μαγείας και ζυμαρικών», είχε πει ο Φεντερίκο Φελίνι, ένας από τους μεγαλύτερους Ιταλούς σκηνοθέτες. Την ίδια άποψη έχει και ο Mailo, ένας ορκισμένος μακαρονάς, που ταξίδεψε σε ολόκληρη την Ιταλία για να μάθει πώς φτιάχνονται τα καλύτερα ζυμαρικά και επέστρεψε στην Ελλάδα για να φτιάξει το δικό του εργαστήρι χειροποίητων φρέσκων ζυμαρικών και να «τρελάνει» την Αθήνα με τις γεύσεις του.
Το Mailo’s Pasta Project είναι ο παράδεισος των pasta lovers και το στέκι των καλοφαγάδων που ξέρουν να απολαμβάνουν το «ταξίδι» της γεύσης. Αυτό είναι άλλωστε και το προφίλ του Mailo. Λάτρης των ζυμαρικών ο ίδιος δεν μπορούσε να αρκεστεί με τίποτα λιγότερο πέρα από το τέλειο. Ταξίδεψε λοιπόν στη Γένοβα για να μάθει απ’ τους καλύτερους την παρασκευή των φρέσκων χειροποίητων ζυμαρικών και στη Ρώμη για να βιώσει τη ζεστασιά της ιταλικής τρατορίας. Τελικά αποφάσισε να μεταφέρει όλη αυτή την εμπειρία της ιταλικής γαστρονομίας στο κέντρο της Αθήνας, παντρεύοντάς την με την street food κουλτούρα.
Αυτός ο συνδυασμός απογείωσε την ιδέα του Mailo, καθώς έφερε την ατμόσφαιρα της ιταλικής τρατορίας στο σήμερα. Την «έδεσε» με τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, που «πεινάει» για γρήγορες και ποιοτικές λύσεις αλλά και για comfort food, δηλαδή για το φαγητό που θα τον κάνει να νιώθει καλά. Και ποιο φαγητό μπορεί να μας κάνει να νιώσουμε καλύτερα από μια αχνιστή μακαρονάδα;
The Mailo’s experience
Όταν η πείνα «χτυπάει κόκκινο», όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Mailo’s Pasta Project. Πλησιάζοντας στο εργαστήριο, το βλέμμα θα μαγνητιστεί από τη ρυθμική κίνηση της fresh pasta machine. Η νωπή πάστα θα βράσει για ελάχιστα λεπτά και θα καταλήξει στο καυτό τηγάνι με τη φρέσκια χειροποίητη σάλτσα, που σερβίρεται σε γενναίες δόσεις. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή ξεκινά… ο χορός στον αέρα! Αυθεντική παρμεζάνα, από τις όχθες του Πάδου, θα πέσει ανάλαφρα πάνω στα φρέσκα ζυμαρικά για να φτάσει τη νοστιμιά στο ζενίθ.
Οι λαχταριστές μακαρονάδες ετοιμάζονται μπροστά στα μάτια των πελατών, που ζουν την εμπειρία και γίνονται μέρος του concept. Άλλωστε, ο πελάτης του Mailo’s Pasta Project έχει τον πρώτο λόγο, αφού φτιάχνει τη μακαρονάδα του όπως ακριβώς τη θέλει. Επιλέγει έναν από τους τρεις διαφορετικούς τύπους ζυμαρικών και προσθέτει μια από τις δέκα signature σάλτσες του Mailo’s. Βέβαια, αυτό είναι μια δύσκολη υπόθεση…
Τι να πρωτοδιαλέξεις; To Parmesan Chicken με τη βελούδινη κρέμα παρμεζάνας και εστραγκόν. Το «μυστηριώδες» Truffle Mushrooms με τα άγρια μανιτάρια και το λάδι τρούφας. Την «παιχνιδιάρικη» Carbonara με το τραγανό μπέικον και την κρατσανιστή παρεμεζάνα. Ή το Beef Ragu με το σιγομαγειρεμένο μοσχαράκι σε σάλτσα φρέσκιας ντομάτας που λιώνει στο στόμα.
Μέσα σε λίγα λεπτά η artisanal και πιο «φρέσκια πεθαίνεις» μακαρονάδα μπαίνει στα κομψά κυπελάκια του Mailo’s. Κάποιοι θα πάρουν τη μακαρονάδα τους στο χέρι, ενώ κάποιοι άλλοι θα την απολαύσουν στα άνετα τραπεζάκια έξω από το εργαστήριο του Mailo’s.
Το gourmet στην casual εκδοχή του
Το Mailo’s Pasta Project δίνει σε ένα πιάτο τόσο οικείο και καθημερινό μια gourmet διάσταση. Είναι η «μαστοριά» της κουζίνας του Mailo’s. Είναι οι πρωτότυπες signature συνταγές. Είναι τα ποιοτικά υλικά, που με μεγάλη φροντίδα επιλέγει η ομάδα του Mailo’s από τους καλύτερους προμηθευτές. Semolina αλευριού από την Ιταλία, κοτόπουλα απ’ τους καλύτερους Έλληνες παραγωγούς και ιταλική παρμεζάνα 16μηνης ωρίμανσης.
Ο επισκέπτης του Mailo’s έχει την ευκαιρία να απολαύσει την νοστιμιά της ιταλικής κουζίνας σε ένα γευστικό «ταξίδι» που του εντυπώνεται στη μνήμη του και τον προσελκύει ξανά και ξανά. Μιλώντας για ταξίδια, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και τους υποψήφιους franchisees, καθώς η επένδυσή τους στο Mailo’s Pasta Project ισοδυναμεί με την έναρξη ενός μεγάλου ταξιδιού σε ένα κόσμο με έντονη «γεύση».
MAILO’S – THE PASTA PROJECT NEWS