fbpx

Το Mailo’s – Τhe Pasta Project είναι το εξειδικευμένο  concept που δημιούργησε μια νέα κατηγορία στην street food αγορά. Είναι το μοναδικό κατάστημα σε όλη την Ελλάδα που εισήγαγε το κοινό στο street pasta, την ολόφρεσκη και φρεσκοκομμένη pasta στο χέρι. Η καινοτομία του Mailo’s – Τhe Pasta έχει ήδη χτίσει φανατικό κοινό που ακόμα και την περίοδο της καραντίνας απέδειξε την αγάπη του. Μετά από ένα χρόνο επιτυχημένης πορείας το Mailo’s – Τhe Pasta Project μεγαλώνει και επεκτείνεται. 6 νέα καταστήματα σε Αθήνα αλλά και σε Κύπρο έχουν προγραμματιστεί για άνοιγμα.

mailos the pasta project street food φρέσκια pasta

Όλο το διάστημα αυτό το Mailo’s – Τhe Pasta Project ανέπτυξε ένα επιχειρηματικό μοντέλο με υψηλά περιθώρια κέρδους και μειωμένες σταθερές λειτουργικές δαπάνες. Στο σχεδιασμό και στην οργάνωση του concept αλλά και στην ανάπτυξη του δικτύου συνέβαλε ουσιαστικά η  THE FRANCHISE CO. Στο σχεδιασμό αυτό δόθηκε ιδιαίτερη προσοχή στο branding, στο μενού, στο design, στη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας αλλά και στα λειτουργικά. Η επιλογή όλων των ορθών πρακτικών οδήγησε στη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης και αποτελεσματικής επιχειρηματικής πρότασης.

mailos the pasta project street food φρέσκια pasta

Επιπροσθέτως, ακολουθώντας μια σειρά από στοχευμένες δράσεις και στρατηγικές επικοινωνίας στα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα (αρθρογραφία, καμπάνιες, newsletters, discovery days) η THE FRANCHISE CO. προσέγγισε τους κατάλληλους υποψήφιούς. Στην συνέχεια, οι έμπειροι σύμβουλοι της εξέτασαν αν οι υποψήφιοι franchisees πληρούν τις προϋποθέσεις για το concept αυτό καθώς επίσης και αν το Mailo’s – Τhe Pasta Project είναι η κατάλληλη επιχειρηματική πρόταση για εκείνους. Εστιάζοντας στις ιδιαιτερότητες της κάθε περιοχής, THE FRANCHISE CO. μελέτησε την καταλληλόλητα του σημείου και την χρονική στιγμή που θα ανοίξει το νέο κατάστημα. Στόχος είναι το αμοιβαίο όφελος του franchisor και των franchisees αλλά και η διατήρησης της αποδοτικότητας.

mailos the pasta project street food φρέσκια pasta

Μάθε περισσότερες πληροφορίες για την πρόταση franchise Mailo’s – Τhe Pasta Project εδώ  ή κάλεσε στο 21 0675 6200

Επικοινωνήστε μαζί μας